Diari La Veu del País Valencià
El paratge El Clot de Galvany d’Elx, en perill per una requalificació del PP
RedactaVeu / Elx

L’activitat, en la qual participen també Ecologistes en Acció i Amigos de los Humedales del Sur de Alicante (AHSA), es posarà en camí a les 9.30 hores des de l’Aula de la Natura. La visita es realitzarà al llarg de tres quilòmetres per una superfície plana, de manera que poden participar també xiquets.

L’eixida a El Clot de Galvany forma part de les excursions que està organitzant Compromís per Elx. L’objectiu, posar en valor els nostres espais naturals i denunciar també les retallades en matèria de Medi Ambient que s’estan duent a terme des dels diferents governs i les mesures de desprotecció de l’entorn, com és el cas també de la Llei de Costes.

Pel que fa a aquest enclavament mediambiental, Compromís va denunciar en desembre les intencions de l’equip de Mercedes Alonso de requalificar part del paratge per rebaixar la seua protecció i obrir les portes a la urbanització El Clot de Galvany.

En aquest sentit, la portaveu local, Mireia Mollà, ha afirmat, “el govern municipal encara no ha contestat les nostres al·legacions, però és que ni tan sols s’ha dignat a pronunciar-se sobre aquest tema. Una mostra més del obscurantisme amb què governen i de l’opacitat de les seues intencions”.

Des de Compromís, “animem a tota la ciutadania a participar en la visita de diumenge i a reivindicar que els paratges naturals són un patrimoni públic que ha de ser preservat i posat en valor des de les administracions”.

Comparteix

Icona de pantalla completa