Diari La Veu del País Valencià
La foto incòmoda: el Rei, el president…i la imputada
Europa Press / RedactaVeu / Alacant

La setmana passada, el cap del Consell i president del PP valencià va reconéixer que una fotografia en la qual coincidiren la primera edil imputada i el monarca resultaria “incòmoda”.

La instantània, finalment, s’ha produït, ja que, encara que Castedo va donar suport junt amb la resta del grup del PP en el ple de l’Ajuntament del passat divendres a una proposta d’UPyD perquè els imputats no vagen en les llistes electorals, continua sent l’alcaldessa d’Alacant, per la qual cosa hui ha format part del grup d’autoritats que ha rebut i ha saludat el Rei a la seua arribada a la trobada empresarial.

Ja a l’interior de l’auditori, Castedo s’ha situat al costat de la presidenta de la demarcació d’Alacant i al delegat del Govern en la mateixa filera de seients que el Rei, però separada per quatre autoritats més i situada en un dels extrems.

Al final de l’acte d’inauguració, la primera edil ha marxat sense voler fer declaracions als mitjans i instants després que marxara el monarca, encara que la primera edil no ha format part del grup d’autoritats que l’ha acomiadat.

Està previst que el president del Govern, Mariano Rajoy, clausure demà la trobada, que congrega vora 500 empresaris de tot el món i aborda ‘El paper de l’empresari familiar en la recuperació econòmica’.

Comparteix

Icona de pantalla completa