Diari La Veu del País Valencià
20.000 veïns de Picassent es queden sense ambulància per la nit
RedactaVeu / Picassent

En aquesta trobada ha estat Guillermo Ferran, Director General d’Assistència Sanitària, acompanyat per dos directors del seu departament. L’Ajuntament ha expressat el seu rebuig davant esta mesura i ha reclamat que torne el servei durant les 24 hores a la població, ja que a hores d’ara el Suport Vital Bàsic (SVB) s’ha vist retallat a 12 hores.

Durant l’encontre, els arguments del membres de la Conselleria han segut numèrics i han explicat que Picassent està ben atés tot i que alguns serveis hagen de reclamar-se fora de la localitat. L’alcaldessa García per la seua banda ha reclamat el servei perquè “Picassent no pot esperar a que estiguen les ambulàncies lliures per atendre una urgència”.

Tot i la insistència i les reclamacions per part dels membres del consistori, el Director General ha confirmat que de moment a Picassent li afectarà esta retallada i que en un futur podrien estudiar altres possibilitats.

Conxa García ha manifestat la seua ‘indefensió davant aquesta mesura’ i ha afegit que “no es pot consentir que ens parlen de números i de casos, perquè ací està en joc la salut de les persones”. A més, la primera edil ha anunciat diverses accions davant aquesta qüestió. “Hui escoltarem què ens diu el nostre poble, nosaltres no ens quedarem parats, ens mobilitzarem on calga i farem tot el que estiga en les nostres mans perquè Picassent no perda els drets que corresponen als seus veïns i que ningú ha de eliminar-los ni qüestionar-los”.

Aquesta vesprada a les 20h hi haurà una reunió en què està convocat el veïnat i els més de 70 col·lectius de la població, als quals se’ls informarà de l’última hora d’aquest tema.

Comparteix

Icona de pantalla completa