Diari La Veu del País Valencià
Barberà: ‘Compromís no sap fer res més que mal’

Europa Press / RedactaVeu / València.

L’alcaldessa de València, Rita Barberà, ha criticat aquest dimarts la “manipulació” del grup Compromís en l’Ajuntament de la ciutat i ha considerat que els seus membres “no saben fer res més que mal”, al mateix temps que ha afirmat que el que cerquen és “que ens enganxen a tots”.

Barberà, que ha visitat les obres de prolongació del carril bici en el Jardí del Túria, ha realitzat aquestes declaracions preguntada per la decisió de la Fiscalia de València d’obrir diligències de recerca penal, arran d’una denúncia d’aquest grup municipal, per a esbrinar si des de 1994 l’Ajuntament ha trossejat contractes per a afavorir el “conglomerat de Trasgos” per la realització d’esdeveniments com Expojove, la Japan Week, Valencia Ya o anuncis publicitaris de la Policia Local.

“Ja ho vaig dir, no entre en l’estratègia de Compromís. S’ha acabat. No parlaré de Compromís”, ha agregat. Visiblement molesta ha continuat: “l’única cosa que volen” els membres de la coalició “és que ens enganxen a tots”. “Com no saben fer una altra cosa més que mal, doncs què farem”, ha apuntat.

Comparteix

Icona de pantalla completa