Diari La Veu del País Valencià
Una estudiant valenciana crea el joc de taula ‘Corruptopolis’

RedactaVeu / EP / València

Es tracta d’un joc que es desenvolupa per mitjà d’una dinàmica “àgil, senzilla i lúdica” formada per tres fases diferenciades en el tauler i en el qual juguen dos equips.

L’objectiu és arribar a Vila Corrupta i respondre correctament una pregunta de cada cas, passant abans per la Guia Bàsica del Corrupte i els Atractius Nacionals que consten de diferents tipus de proves, on els equips hauran de donar regna solta a la seua imaginació per a intentar enganyar a l’altre equip o aconseguir altres finalitats, depenent de la prova.

Els casos que apareixen en el joc són Gürtel, Bárcenas, Filesa, EROs, Noós, Campió, Malaya, Pokemon, Palau i Palma Arena. No obstant açò, Marina Belda no descarta “constants actualitzacions” del joc per a donar cabuda a altres casos més recents.

Els equips obtindran una carta comodí o “carta de suborn” abans de passar a la segona fase del joc, que els ajudarà directament o obstaculitzant l’equip contrari.

Per a jugar a ‘Corruptopolis’ es precisa un mínim de dos jugadors per a jugar un contra un, però el millor són dos equips d’almenys dos components cadascun. Les partides poden durar entre 45 minuts i una hora, depenent del nombre de jugadors i de com es desenvolupen les proves.

La creadora ha obert una campanya de micromecenatge per a aconseguir els 6.500 euros que necessita per a finançar la producció i distribució del joc. De moment, ja n’ha recaptat 864 de 25 mecenes.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa