Diari La Veu del País Valencià
Diumenge es celebren els 50 anys del primer concert de Raimon a Xàtiva

RedactaVeu / Xàtiva.

Va ser un 9 de novembre de 1964 quan el cantautor xativí Raimon va celebrar el seu primer concert en l’antic cinema saló del Obrers de la capital de la Costera.

Els 50 anys del primer concert de Raimon a Xàtiva es compliran diumenge que ve 9 de novembre. 50 anys de la música i la poesia de Raimon “que es van iniciar abans, però que el seu primer concert va ser en aquest 9 de novembre de 1964 en l’antic Cinema Saló dels Obrers que estava en el que hui és l’Església de Sant Francesc de Xàtiva”.

Ulleye ho porta celebrant des de finals del passat any amb el seu projecte, ja fet realitat, ‘Xàtiva interpreta Raimon’, per mig del qual més de 300 veïns de Xàtiva “han utilitzat la veu, la música, l’escriptura i l’art per a rendir un calorós homenatge al seu veí Ramón Pelejero”.

“Valguen aquestes paraules per a recordar una cita tan important per a la nostra cultura tan maltractada pels poders oficials en els últims anys. Sentim les seues cançons com el millor homenatge al cantautor de Xàtiva. Salutacions i sempre amb la nostra llengua i cultura”, recorden els impulsors d’aquest projecte.

Més informació del projecte ‘Xàtiva interpreta Raimon’ en aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa