Diari La Veu del País Valencià
Indignació a Israel per la disfressa de Hitler del regidor del PP de Gandia

Xavier Pérez / València.

La ‘pesada broma’ del regidor del PP de Gandia, Toni Martínez, en disfressar-se de Hitler en una festa de Halloween, organitzada per l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, en la seua casa de la Marxuquera ja ha traspassat fronteres.

La desafortunada acció d’aquest regidor ha arriba fins a terres d’Israel, i gràcies al ressò que s’ha fet l’Agència de Notícies Jueva (JTA), dos dels principals periòdics de l’estat jueu, el ‘Jerusalem Post’ i ‘The Times of Israel’ han mostrat la seua indignació per aquest fet.

Tant Arturo Torró com Toni Martínez, malgrat demanar disculpes, han posat en el mapa a Gandia però no per la seua oferta turística, sinó per la seua ignorància i el seu poc sentit comú.

Aquesta frase de Francesc Viadel en l’article publicat en La Veu , ‘El dia que Hitler anà de festa a casa l’alcalde de Gandia’, pot resumir la supina bestiesa d’alguns membres del PP: Tot plegat, fer-se passar per nazi, fer el nazi, disfressar-se de Hitler, no deixen de ser “xiquillades” que diria, fent-se’l gallet, Alfonso Rus només per salvar del foc alguns dels cadells del seu partit amb menys cervell que un mosquit.

D’altra banda, La Federació de Comunitats Jueves de l’Estat espanyol ha demanat una disculpa pública a l’edil i al PP valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa