Diari La Veu del País Valencià
Sospites en les xarxes pels 15 vehicles militars que han entrat a Barcelona

Diario Público Digital.

Els conductors que circulaven la vesprada d’aquest dimecres per l’A-2 en direcció a Barcelona s’han trobat amb 15 vehicles militars tot terreny que han entrat en la ciutat comtal. Les xarxes socials s’han fet ressò d’aquest fet amb múltiples comentaris i fotografies.

L’exèrcit ha explicat que aquest desplaçament és “rutinari” i es tracta d’un comboi que transporta “recanvis destinats a la caserna del Bruc de Barcelona”, arreplega el portal digital del diari 20 Minutos. Fonts militars han indicat que aquests vehicles procedeixen de Saragossa, on han fet una parada en el transport de tropes d’infanteria des de Madrid.

El cap de l’Estat Major de la Defensa, l’almirall general Fernando García Sánchez, ha afirmat hui que les Forces Armades no tenen cap instrucció i estan tranquil·les davant la consulta alternativa del 9 de novembre a Catalunya.

“Les Forces Armades estan tranquil·les”, diu el cap de l’Estat Major de la Defensa. Així s’ha pronunciat el màxim responsable de la cúpula militar sobre el procés participatiu convocat per la Generalitat diumenge que ve, en declaracions a un grup de periodistes després d’inaugurar unes jornades sobre Defensa i Seguretat.

García Sánchez ha dit que la convocatòria és “un tema a nivell polític” i que pel que fa a les Forces Armades, no hi ha cap instrucció. “Les Forces Armades estan tranquil·les i no hi ha cap element diferent ni cap canvi” per al diumenge que ve, ha precisat el JEMAD.

Comparteix

Icona de pantalla completa