Diari La Veu del País Valencià
Sanz i Blanco criden a la participació en les primàries d’EUPV

Europa Press / RedactaVeu / València

La coordinadora general d’EUPV i portaveu en les Corts, Marga Sanz, que ha votat en l’Associació d’Amics de la Malva, ha volgut “animar a tota l’afiliació i els simpatitzants a exercir el seu dret a votar “les llistes autonòmiques que consideren més adequades”.

“Que voten en consciència, amb total llibertat, perquè al final el seu vot serà fonamental per a configurar el millor grup parlamentari del futur. D’aquest procés de primàries eixirà enfortida Esquerra Unida per a jugar un paper determinant en la derrota de la dreta i en el canvi polític que vindrà en 2015”, ha agregat.

Per la seua banda, el portaveu adjunt d’EUPV en les Corts, Ignacio Blanco, ha votat en l’Associació de Veïns de Benimaclet, i ha ressaltat que hui el partit està “de celebració democràtica perquè amb les primàries conclou un procés d’obertura a la societat i d’aprofundiment en la participació per a triar candidat o candidata a la Presidència de la Generalitat i totes les llistes autonòmiques per part de la militància”.

“El resultat serà el millor per a fer fora el PP i a partir de maig de 2015 acabar amb la corrupció i amb les polítiques de retallades”, ha incidit el candidat a les primàries.

El passat dia 31 es va tancar el termini d’inscripció de simpatitzants per a participar en la votació de les primàries, amb 4.197 inscrits majors de 16 anys, que se sumen als 3.240 militants de la formació. Tots ells han d’optar fins a les 19.00 hores, entre Blanco i Sanz per a liderar la candidatura d’EUPV a la Generalitat.

També es triaran la resta de les candidatures per a les circumscripcions de València, Alacant i Castelló, en aquest cas a través de la votació en primàries només de la militància.

Oberta la mesa a Castelló.

El diumenge, EUPV celebrarà una assemblea en el Centre Cultural de l’Eliana en la qual es debatran i votaran les línies generals del programa i quedaran ratificats els resultats de les votacions de les primàries, és a dir, tant el candidat o candidata a la Presidència de la Generalitat, com les tres llistes per cadascuna de les circumscripcions a les eleccions autonòmiques de 2015.

Comparteix

Icona de pantalla completa