Diari La Veu del País Valencià
Ignacio Blanco, candidat d’EUPV a la Presidència de la Generalitat
RedactaVeu / València

Han estat 99 col·legis electorals els que ha muntat Esquerra Unida per tot arreu del País Valencià, on han dipositat el seu vot 4.658 persones, d’un cens total de votants de 7.259, el que significa un percentatge de participació del 64’18%.

Esquerra Unida celebrarà demà a l’Eliana la seua assemblea en què es debatran i votaran les línies generals del programa i quedaran ratificats els resultats de les votacions d’aquestes primàries: el candidat a la Presidència de la Generalitat, així com les tres llistes per cadascuna de les circumscripcions a les Eleccions Autonòmiques de 2015.

Blanco ha assenyalat: “Ser elegit candidat a la Presidència de la Generalitat per Esquerra Unida en un procés obert i democràtic on han participat tantíssimes persones militants i simpatitzants és un orgull i una grandíssima responsabilitat. A partir de demà treballaré junt a tots els candidats i candidates de totes les llistes, que han fet una campanya fraternal, per fer arribar el nostre missatge al poble valencià, un missatge d’alternatives front a la crisi, front a la corrupció, front a les retallades que han caracteritzat durant 20 anys els governs del PP. Perquè estem convençuts que a partir de maig podem pegar-li la volta, podem canviar el país i ho hem de fer des de l’esquerra”.

Comparteix

Icona de pantalla completa