Diari La Veu del País Valencià
Els militants de Compromís netegen el Parc Natural de l’Albufera
RedactaVeu / València

Compromís per València ha organitzat aquest dissabte, juntament amb els Usuaris del Port del Saler, una jornada de neteja del Parc Natural de l’Albufera. A l’expedició han participat una trentena de militants de Compromís, entre ells els regidors Joan Ribó i Consol Castillo i el Síndic de les Corts Enric Morera.

L’expedició ha eixit des del Port del Saler i s’ha dividit en tres grups, dos en barca i un a peu. En total s’han arreplegat més de 200 quilos de deixalles, botelles de plàstic i vidre, llaunes, cartutxos de caça, però també canonades, un para-xocs d’un cotxe i un depòsit de gasolina d’automòbil.

Des de Compromís han demanat als visitants del parc, concretament a pescadors i caçadors, respecte per un dels pocs parcs naturals dins del terme municipal d’una capital europea, també han exigit més control per part de les institucions del parc i millorar els accessos del Port del Saler aïllat per la carretera CV-500.

Consol Castillo, regidora de Compromís, ha agraït la tasca dels Usuaris del Port del Saler i ha declarat: “Els valencians hem d’aprendre a respectar i conviure amb el Parc Natural de l’Albufera, un dels principals actius de la nostra ciutat en termes mediambientals i econòmics, per la importància de l’agricultura i la pesca i també com a atractiu turístic.”

Alex Ramón, portaveu de Compromís per Castellar-L’Oliveral, ha ressaltat la importància de la col·laboració entre les pedànies de la ciutat i ha demanat als dirigents del Partit Popular que valoren l’Albufera, més enllà de com un escenari per fer-se fotos per a una revista de societat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa