Diari La Veu del País Valencià
[Vídeo] Alfonso Grau no dimiteix

RedactaVeu / EP / València

El vicealcalde de l’Ajuntament de València i president de la Fundació Turisme València Convention Bureau (FTVCB), Alfonso Grau, ha rebutjat dimitir del seu càrrec públic després de ser reimputat en el ‘cas Nóos’ pels València Summit: “La línia roja de Fabra és respectable però jo tinc la meua i ningú marca les meues decisions “.

Així ho ha indicat en una roda de premsa que ha oferit en el consistori, prèvia a una altra compareixença de l’alcaldessa de la ciutat, Rita Barberà, tres dies després de conèixer-se la decisió de l’Audiència de Balears de reimputar-lo en el ‘cas Nóos’ en considerar que va disposar del domini i control sobre la concertació i sobre la despesa destinada als València Summit, de manera tal que va participar en la mateixa “tant de manera activa com per omissió”, exposava.

“Si algú esperava que dimitira, doncs no serà així”

Així, Grau, que ha començat la roda de premsa somrient, i davant l’expectació de mitjans de comunicació, ha avançat que “alguns” eixirien “defraudats”. “Si algú esperava que dimitira, doncs no serà així”, ha expressat.

En aquesta línia, ha asseverat que “els temps per a anar-me’n no me’ls marca ningú, me’ls marque jo, no el PSPV”, ha insistit. “En tota la meua vida professional i pública, totes les decisions d’arribar o anar-me’n les he preses jo, i aquesta no serà una excepció”, ha postil·lat.

“Contra mi -ha agregat- no hi ha més acusació que la del PSPV. El ministeri fiscal no m’ha acusat de res i s’ha oposat al recurs del PSPV”, ha afegit. Així mateix, ha lamentat ser “el boc expiatori en una persecució política usant procediments jurídics”.

Comparteix

Icona de pantalla completa