Les Marxes de la dignitat arriben a Xàtiva

La primera columna de la mobilització aplega aquest dimarts a la capital de la Costera per exigir pa, treball, sostre, dignitat i dir ‘No a la corrupció’

  • Imatge d'arxiu de la Marxa de la dignitat.
    Imatge d'arxiu de la Marxa de la dignitat.
  • La Marxa ariibarà a les dos del migdia a Xàtiva.
    La Marxa ariibarà a les dos del migdia a Xàtiva.
RedactaVeu / Xàtiva

La primera columna de la mobilització que acabarà el 29 de novembre amb grans manifestacions en diferents ciutats de l’estat. arribarà a Xàtiva el proper dimarts 11 de novembre, aproximadament a les dos del migdia. Com en ocasions anteriors seran rebuts en el camí de vianants que ve de Novetlé, acompanyant-los per pujar a dinar al Centre ocupacional de Xàtiva.

Després de la benvinguda organitzada per la Plataforma ciutadana davant la porta de l'Ajuntament a les 18 hores, es celebrarà un sopar 'baixbraç' organitzat per Aspromivise . Per acomiadar-los, el dimecres 12,  es farà un esmorzar a les 11 del matí al pàrquing de l’Hospital Lluís Alcanyís.

El col•lectiu d’EU-Xàtiva ha anunciat que s’adhereix al moviment de les marxes amb l’objectiu de “fer visible el gran malestar de la ciutadania i el nostre compromís  amb el canvi social”. “Volem ser part de les organitzacions i persones que caminen i treballen per ell”, diu Amorós, membre del Consell polític d’EU Xàtiva.
 
Segons Amor Amorós,  “és completament necessària una resposta col•lectiva ,  massiva i contundent que reivindique que no volem pagar un deute injust que no hem generat ni acords secrets i molt perillós per al poble como el TTIP”. La Marxa exigeix una ocupació digna per a tots i totes, una renda bàsica i el respecte als drets socials i a les llibertats democràtiques.
 

Per a Amorós, “ara o mai és necessària la mobilització contra un sistema, un règim i un govern que no ens representa, dient  prou a la corrupció i als corruptes” ja que “altra política es possible, i eixa és l’única que Esquerra Unida sap fer”.
 

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat