Diari La Veu del País Valencià
Blanco: ‘Per fi Cotino rendirà comptes davant la Justícia’

RedactaVeu / València

El candidat d’EUPV a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Ignacio Blanco, en una valoració per la imputació de Juan Cotino, ha manifestat: “Sembla que ha arribat el dia en què Juan Cotino, expresident de les Corts Valencianes, exconseller, exdirector general de la Policia i exregidor

de l’Ajuntament de València, ‘factotum’ del sector cristià del Partit Popular valencià, rendisca comptes davant la justícia”.

Segons Blanco, són “nombrosos” els “escàndols de corrupció que afecten” Juan Cotino, i “en aquest cas la trama Gürtel que va aprofitar la visita del Papa per a lucrar-se i, segurament també, per a finançar el Partit Popular”.

El diputat d’EUPV ha subratllat que Cotino era, “com han dit molts testimonis, el que tallava el bacallà”, i per això “ens alegrem que finalment declare com a imputat davant el jutge Ceres i que es depuren totes les responsabilitats penals d’un cas de desviament de fons públics “absolutament indecent”.

Esquerra Unida ha mostrat aquest dilluns la seua satisfacció pel fet que Cotino “finalment” declare com a imputat davant el jutge Ceres “i que es depuren totes les responsabilitats penals d’un cas de desviament de fons públics absolutament indecent”.

Cotino, en la imatge, va anunciar recentment que deixava la política per a dedicar-se a plantar caquis.

Comparteix

Icona de pantalla completa