Grau: 'Porque me da la gana', Wyoming envia Gonzo a València

Wyoming alerta: ‘Periodistes valencians, heu despertat la bèstia de l'Albufera: Grauzilla!'. El programa El Intermedio envia a València un dels seus reporters amb l’objectiu de tranquil·litzar Alfonso Grau, després de la seua polèmica roda de premsa
12 novembre 2014 01:00h
Leo Part / València

L'encara vicealcalde de València i mà dreta de Rita Barberà, Alfonso Grau, “ha saltat a la fama”, segons el director del programa El Intermedio, de la Sexta, quan en una recent compareixença de premsa li van preguntar si pensava dimitir després de la seua imputació en el cas Nóos, davant la qual va reaccionar d'una manera “poc adequada”, en “perdre els nervis i l’educació”, segons va afirmar la copresentadora Sandra Sabatés abans de donar pas a un vídeo sobre la polèmica roda de premsa de Grau.
 

Després d’emetre les polèmiques imatges, el director i conductor del programa televisiu va alertar els periodistes del País Valencià del perill a què s’enfronten. “Heu trencat el setè segell: preguntar a un imputat del PP si dimitirà!!!…. No teniu ni la més remota idea de les conseqüències. Heu despertat la bèstia de l'Albufera: Grauzilla!!!!”, va advertir Wyoming. "Valencians, Grau està molt cabrejat, Fugiu de València abans que ocórrega una desgràcia", va continuar.
 

En el mateix programa, Wyoming va encarregar a un dels seus reporters col•laboradors -Gonzo- una complicada missió: viatjar a València per a parlar amb el vicealcalde de València que es nega a dimitir del seu càrrec, la qual cosa ha causat el malestar del president Fabra, qui ha dit que no li varen agradar ni l’actitud ni les formes de Grau en la seua compareixença dilluns passat davant els representants dels mitjans de comunicació presents al País Valencià. 
 
 
En concret, Wyoming li va dir a Gonzo: "demà te'n vas a València i li dónes una pastilla a Grau perquè es tranquil•litze”.

Per veure el fragment del programa d'aquest dimarts d'El Intermedio dedicat a Grau, seguiu aquest enllaç.

l
 
next