Diari La Veu del País Valencià
STEPV exigeix la negociació de l’ordre de jornada continua
RedactaVeu / València

Aquell decret no va veure la llum i es va arxivar. Ara, dos anys després s’ha tret del calaix per a tornar-lo a negociar, però l’ordre continua sense aparéixer, malgrat que la consellera d’Educació, M. José Català, porta mesos anunciant la regulació de la jornada continuada.

STEPV ha exigit en la Mesa Tècnica d’aquest matí la negociació de l’ordre de manera immediata i que deixen de frustrar les expectatives del professorat i dels centres. La Conselleria ha contestat que abans de Nadal presentaran l’ordre per a ser també negociada.

A més, STEPV ha demanat l’eliminació de l’article 7 del decret, que estableix que en determinats dies no lectius es podran realitzar activitats per a potenciar l’èxit escolar, sense especificar que han de ser de caràcter voluntari per al professorat. Això deixa la porta oberta a convertir el mes de juliol en mes lectiu, a la pràctica. I la Conselleria no ho ha desmentit. STEPV ha tornat a platejar que s’elimine del decret.

També ha demanat l’eliminació de la disposició addicional segona, que impedeix explícitament l’increment de recursos econòmics o de personal per al desplegament del decret.

Quant a l’ordre d’avaluació de primària, STEPV ha rebutjat aquesta normativa perquè desenvolupa la LOMQE i avala les proves finals en 3r i 6é de Primària (revàlides). Per això el Sindicat ha demanat la retirada d’aquesta ordre.

Comparteix

Icona de pantalla completa