Diari La Veu del País Valencià
EUPV presenta una PNL urgent perquè les Corts donen suport a la ILP de RTVV
Leo Part / València

EUPV posa Fabra contra les cordes pel que fa el seu recent anunci de reobrir RTVV. Així, el PP valencià que presideix el cap de Consell haurà de ‘retractar-se’ en la pròxima sessió de les Corts Valencianes i “demostrar” que l’anunci del cap de Consell de reobrir una RTVV que ell mateix va dinamitar no és cap ‘ocurrència’ improvisada i ‘sense fonament’, fet amb l’únic objectiu de guanyar vots de cara a unes pròximes eleccions autonòmiques que, segons tots els últims sondejos, el deixen fora de l’executiu del País Valencia.

En aquest sentit, la proposta presentada per Esquerra Unida del País Valencià dóna suport a la Iniciativa Legislativa Popular ciutadana presentada amb 90.000 signatures, que exigeix la reobertura de RTVV.

“Encara no sabem quin recorregut tindrà l’anunci absolutament cínic, d’Alberto Fabra ahir sobre una nova RTVV, tot i que ell precisament és qui ha tancat la que teníem. Però des d’Esquerra Unida li ho posarem fàcil; per això, hem registrat ja aquesta PNL. Ara es veurà de veres què volen el PP i Fabra”, subratlla el candidat a dirigir l’executiu del País Valencià per EUPV.

Suport de la ILP, reobertura urgent i condemna del tancament de RTVV

La proposta es debatrà en el pròxim ple del dimecres 26 de novembre. Aquesta demana el “suport de la ILP”, que es posen mesures “immediates i urgents” per reobrir RTVV, “i per descomptat, el rebuig i condemna del tancament que es va decidir ara fa un any d’una manera unilateral i totalment injusta per part d’Alberto Fabra”, recalca Blanco.

El parlamentari afegeix que “nosaltres sí estem absolutament convençuts de la necessitat de recuperar eixe servei públic” i avança que “en aquesta votació es retratarà el PP, perquè els seus diputats tindran l’oportunitat de votar a favor la nostra proposta”. “Si no ho fan –assegura Blanco- quedarà en evidència que tot el que va dir ahir Fabra era una ocurrència, una improvisació, sense cap tipus de fonament, perquè no creuen ni en la ràdio, ni en la televisió pública”.

Comparteix

Icona de pantalla completa