Diari La Veu del País Valencià
EUPV durà al jutjat ‘tots els expedients’ de la relació entre Over Marketing i GVA
Leo Part / València

El diputat i candidat a la Presidència de la Generalitat per EUPV, Ignacio Blanco, ha fet públic un aquest diumenge comunicat en què recorda que “fa ja dos anys que vaig presentar davant el jutge Castro a Palma la primera denúncia, després ampliada amb més documentació, sobre la relació entre Over Màrqueting i la Generalitat Valenciana”.

Segons Blanco, cal recordar que “és un calc de la trama Gürtel: una empresa, el propietari de la qual ha reconegut haver finançat il•legalment el Partit Popular, rebia contractes per campanyes publicitàries de l’administració, però realment estava treballant per al partit”.

Ara que un jutjat de València ha obert la instrucció del cas ací, i ha imputat dos exalts càrrecs de Sanitat, des d’Esquerra Unida han anunciat que “aportaran tots els expedients, en els quals per cert no queda acreditat el compliment de l’objecte del contracte”.

Ignacio Blanco ha posat de manifest que aquest “és un tema que ha d’aclarir-se” i que, a més, “afecta políticament l’actual delegat del Govern, exsecretari general i exconseller del PP, Serafín Castellano”.

Comparteix

Icona de pantalla completa