Diari La Veu del País Valencià
Homenatge a Ernest Lluch a València

EP / València.

La Facultat d’Economia de la Universitat de València (UV) i la Fundació Ernest Lluch celebren aquest dilluns actes en record a l’economista, historiador i polític Ernest Lluch, assassinat per l’organització terrorista ETA l’any 2000.

La cerimònia es desenvoluparà en dos actes, segons ha informat la institució acadèmica en un comunicat. En primer lloc es durà a terme l’acte acadèmic, a les 12.00 hores en la Sala Ignasi Vilallonga, presidit pel rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, i que comptarà amb la participació del degà de la Facultat d’Economia, Vicent Soler, i el president de la Secció Valenciana de la Fundació Ernest Lluch, Salvador Almenar.

A continuació, tindrà lloc la lliçó magistral ‘El futur d’Europa’ impartida per Enrique Baró, Catedràtic Jean Monnet i expresident del Parlament Europeu.

Els actes en record al professor Ernest Lluch conclouran amb l’acte cívic de col·locació de flors i interpretació del ‘Cant dels Ocells’ per Pere Joan Carrascosa en la façana de la Facultat d’Economia, que coincideix amb el carrer que porta el seu nom.

Comparteix

Icona de pantalla completa