Diari La Veu del País Valencià
Podem es presentarà a les municipals de Benicarló
RedactaVeu / Benicarló.

El passat 11 de novembre es va celebrar la setena assemblea de Podem Benicarló, amb un punt de vital importància a l’ordre del dia, que es va aprovar amb tan sols 7 vots en contra. Així, i segons el contingut de l’esmentat punt, Podem Benicarló es presentarà a les properes eleccions municipals com a llista d’electors.

A l’assemblea es va tractar –i aprovar- també la nova constitució dels càrrecs interns del partit, que queden establerts de la següent manera: un consell ciutadà format per 7 persones, un tresorer i un secretari general. La creació de la nova estructura interna de Podem Benicarló (com a tots els cercles locals) és conseqüència de la finalització de l’estructura interna del partit a nivell estatal.

El procés d’elecció d’aquests nous càrrecs va iniciar el seu camí el 16 de novembre, i comportarà presentació de candidatures, campanya i votació. Conclourà el proper 2 de gener de 2015 amb la proclamació dels candidats. L’assemblea va establir que tan sols tindran dret a vot, o a presentar-se com a candidats, els inscrits amb anterioritat a podemos.info a nivell estatal, i residents a Benicarló.

Altres punts de l’assemblea foren el debat i la votació dels diferents punts d’activitat interna de les diferents comissions com són Anàlisi o Organització. La Comissió Dignificats Desapareguts va anunciar treballs de camp a Benicarló i una conferència el proper dia 26 a Vinaròs a la Casa de la Cultura, així mateix es tractaren també alguns temes referents al sector comercial de la ciutat i es va fer balanç econòmic de la formació.

Sense més, l’assemblea va concloure amb gran presència de públic, que va seguir amb gran interés els temes de la mateixa, participant obertament al debat generat. L’assemblea ciutadana va finalitzar amb la satisfacció dels assistents que foren emplaçats a anar-hi també a la propera convocatòria.

Comparteix

Icona de pantalla completa