El PSPV demanarà un ple a la Diputació sobre l'aeroport de Castelló

Creuen que és necessari que els responsables de la infraestructura compareguen per aclarir la situació
5 gener 2013 01:00h
EFE / Castelló
 
El grup socialista a la Diputació de Castelló sol·licitarà la celebració d'un ple extraordinari sobre l'aeroport de Castelló, que encara no ha entrat en funcionament tot i que va ser inaugurat al març de 2011.
 
En un comunicat, el secretari general provincial del PSPV-PSOE, Francesc Colomer, ha anunciat que el seu grup demanarà la convocatòria del ple de manera urgent, donada ‘la greu situació’ en què segons ell es troba esta infraestructura.
 
Colomer considera necessari que els responsables de la infraestructura compareguen per aclarir ‘sense embuts’ la situació de l'aeroport, el model de gestió que tindrà i si hi ha comprador.
 
"El degoteig permanent d'informacions contradictòries i la indefinició per part de la Diputació i de la Generalitat, titulars de la infraestructura, fa necessari que algú done la cara i explique als ciutadans què està passant amb un aeroport que ha costat més de 150 milions d'euros ", ha expressat. Per a Colomer, esta infraestructura, coneguda a tot Europa com l'aeroport sense avions, ha provocat un dany ‘irreparable’ a la imatge de la província de Castelló.
 
El socialista opina que "és urgent un canvi radical" en la direcció de l'empresa gestora de l'aeroport, Aerocas, de la qual és titular Carlos Fabra. Ha qualificat “d’inconcebible" que el president de la Generalitat, Alberto Fabra, estigua canviant a gent en totes les institucions, fins i tot a l'exconsellera de Turisme, Dolors Johnson, i que Carlos Fabra seguisca al capdavant d'Aerocas.
 
Colomer confia que durant el ple extraordinari que els socialistes sol·licitaran, es puga abordar "un canvi perquè un equip nou i capaç pose com més aviat esta instal·lació al servei de sector turístic de la província".
 
"Ja n'hi ha prou d'enganys, exigim un pla seriós i creïble d'obertura i funcionament", ha postil·lat.

next