El Tempir presenta ‘La Melodia del desig’

Aquest dijous, coincidint amb el Dia del Llibre Valencià, es presentarà la novel•la de Ferran Garcia-Oliver a la llibreria Ali-i-Truc
19 novembre 2014 01:00h
RedactaVeu / Elx

El 20 de novembre de 1490 es publicava la primera edició del Tirant lo Blanc. Actualment aquesta data s’ha convertit en el Dia del Llibre Valencià. Amb motiu d’aquesta efemèride i alhora celebració de l’esmentada diada a les nostres terres, El Tempir organitza, amb la col•laboració de Bromera Edicions i la llibreria Ali-i-Truc la presentació de La melodia del desig de Ferran Garcia-Oliver, Premi de Narrativa en Valencià Alfons el Magnànim 2013.

Dèlia Amorós serà la persona encarregada de presentar-lo a Ali-i-Truc. La presentació tindrà lloc a les 20 h.
 

 
Ferran Garcia-Oliver

Ferran Garcia-Oliver (Beniopa, 1957) és escriptor i historiador. La seua obra literària gira entorn els viatges i els dietaris: Oc, París particular, Per espaiar la malenconia o El vaixell de Genseric, que va guanyar el XVII Premi d’Assaig Carles Rahola. A Bromera, ha publicat la traducció al valencià del títol de Joan Fuster Contra Unamuno i tots els altres. També és autor de la novel•la La Veu d’Odiló. Catedràtic d’història medieval a la Universitat de València, ha escrit nombrosos articles i llibres d’investigació, entre els quals destaquen Ausiàs Marc i La vall de les sis mesquites. El treball i la vida a la Valldigna medieval.
 

 
La Veu del País Valencià

next