Diari La Veu del País Valencià
Barberà rectifica i el dia contra la Sida se celebrarà a la plaça de la Mare de Déu
RedactaVeu / València

La Coordinadora agraeix a totes les persones i organismes que s’han bolcat per a denunciar, visibilitzar i tractar de solucionar el problema.

“Sentim que algunes persones tractaren de tergiversar la nostra denúncia cap a l’Ajuntament, que era per no deixar celebrar l’1 de desembre com ha fet des de fa 14 anys la Coordinadora i abans les entitats, o siga ocupant l’espai per a taules, megafonia, ‘performances’, etc, i s’haja tractat de confondre dient que no prohibien la concentració”, afirmen.

“En cap moment hem demanat a l’ajuntament concentrar-nos, ja que això ho demanem a la Delegació del Govern i no tenim problemes. El problema és el mateix que vam tenir fa 5 i 4 anys, l’ús de l’espai, abans per motiu ideològic, hui per motius repressius cap a la llibertat d’expressió. Agraïm que s’haja aconseguit i tenim molt clar que ha sigut la pressió social i mediàtica la que ho ha aconseguit”.

“Sentim que s’haja aconseguit per un tecnicisme, ja que com al·leguem en el seu moment, la petició de l’ús era anterior a la signatura de la norma, però sobretot sentim que aquesta norma segueix en vigor, ja que seran moltes les organitzacions i persones que es veuran ‘emmordassades’ en el seu lliure exercici d’usar l’espai públic (amb normes i respecte, per descomptat) i ens posicionem fermament contra aquesta normativa repressiva”, han declarat des de la Coordinadora.

Comparteix

Icona de pantalla completa