Diari La Veu del País Valencià
Redéu quina tropa!: Un alt càrrec militar proposa tornar a la ‘mili’ obligatòria
Europa Press / RedactaVeu / València

Així s’ha pronunciat el tinent general Comas en un Desdejuni Informatiu del Fórum Europa Tribuna Mediterrània, que s’ha celebrat a València, en ser preguntat per l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García (PP), per si considera que, davant la pèrdua de valors dels joves, seria convenient “que existisquen un parell de ‘mesets’ de servei militar per a formar persones en valors com educació, solidaritat i formació”.

Sobre aquest tema, el tinent general ha dit: “Jo particularment crec que sí”, però es tracta d’un tema “que els partits polítics han votar”, ha puntualitzat.

D’altra banda, han preguntat al tinent general per les declaracions efectuades pel cap de l’Exèrcit de Terra, el general Jaime Domínguez Buj, qui va assenyalar, en relació amb la situació de Catalunya, que “quan la metròpoli es fa feble, es produeix la caiguda”.

Sobre aquesta qüestió, ha comentat que no creu que aquest general diguera “exactament açò ni molt menys”. “Jo no hi estava -ha afegit-, per tant no sóc capaç de saber què es va dir, però al general el conec i és amic meu”, ha afegit.

Finalment, el tinent general Comas ha sentenciat: “Cadascú agafa el que li interessa en un moment determinat i fa la interpretació que més li ve de gust”.

Comparteix

Icona de pantalla completa