Diari La Veu del País Valencià
Concert d’Andreu Valor al Teatre Micalet
RedactaVeu / València

Andreu Valor (Cocentaina, 1978) oferirà el pròxim 28 de novembre un concert al Teatre Micalet de València en què presentarà el seu nou disc ‘Malgrat la pluja’. L’entrada té un cost de 8€ si s’adquireix a la web i de 10€ per taquilla.

Un any després de presentar el segon treball discogràfic Andreu Valor llança el seu tercer disc, Malgrat la pluja. Es tracta d’un disc de comiat, dedicat i realitzat junt al guitarrista Eduardo “Tata” Bates que fusionant els diversos estils, propis de cada un d’ells, aporten una nova sonoritat als seus treballs. Aquest disc va ser presentat en Cocentaina el 13 d’octubre de 2013 i a partir d’aquest moment s’endinsa en les presentacions arreu dels llocs més especials del nostre territori.

La vinculació d’Andreu Valor a la música ha sigut constant. Sempre recorda part de la seua infantesa amb un instrument.

L’any 2000 va crear junt a altres companys el seu primer grup de música amb el qual va dur a terme la seua iniciació al llarg de huit anys. És en el 2008 quan decideix caminar en solitari després de la dissolució del grup i on comença a exposar els seus temes propis compostos ja amb una temàtica social important i com encara perdura, amb la intenció de canviar el seu xicotet món on és capaç d’arribar.

Així, en 2010 i de les mans de la discogràfica MésdeMil edita el seu primer treball discogràfic En les nostres mans, un treball que l’ajuda a visitar gran part del territori de parla catalana per presentar-lo i on va forjant-se com a músic i com a persona.

Després del bon resultat del primer treball discogràfic, l’autor enfrontà amb força i il·lusió el seu segon treball discogràfic en solitari A l’ombra de l’obscuritat. Foren més de dos-cents concerts en tres anys recorrent escenaris i aquesta intensitat provocà una maduració d’interpretació i composició que l’han ajudat a seguir.

Si necessiteu ajuda per a la compra, cal enviar un email a [email protected] on vos indicaran com procedir, o bé també podeu telefonar al 963 921 482 de dilluns a divendres de 10 a 14h. La taquilla està oberta els dies de funció a partir d’una hora abans de l’espectacle.

Més informació en aquest enllaç.

La Veu del País Valencià

Comparteix

Icona de pantalla completa