Diari La Veu del País Valencià
El Bloc es reuneix d’urgència aquesta vesprada per a cercar una solució

Compromís: dissolució (interna) i entrega de les quotes, per Víctor Maceda

Salvar Compromís, per Xavi Pérez

València

L’executiva de Bloc ha sigut convocada a una reunió aquesta vesprada per a intentar aconseguir un acord que permeta recompondre Compromís, després que dissabte passat no s’obtinguera en el consell general la majoria suficient per a poder ratificar el reglament de primàries obertes de la coalició.

El secretari general del Bloc, Enric Morera, insisteix en la SER en què cal seguir negociant, cercant el màxim consens, convéncer els membres del Consell que el reglament és bo. Morera segueix sent conciliador, no vol tirar més llenya al foc però contradiu Mònica Oltra i nega que la “no aprovació” del document siga per una crisi interna del seu partit, del Bloc.

Afirma que el dissabte va haver-hi alguns comportaments “no adequats” i que entre els que van votar que no al reglament i els que van abandonar la reunió també hi havia gent d’Iniciativa, el partit de Mònica Oltra.

Morera aposta per seguir intentant l’acord i una cosa sí que té clara: “l’acord a què s’arribe haurà de ser ratificat per les bases de Compromis, pel Consell General, no pot ser imposat per cap de les parts.”

Comparteix

Icona de pantalla completa