Mor la dona agredida a martellades per un familiar a Jacarilla

La Guàrdia Civil ha detingut al presumpte agressor en un paratge del municipi
5 gener 2013 01:00h
EFE / Alacant
 

La dona de 78 anys, veïna de la localitat alcantina de Jacarilla, que esta matinada ha sigut agredida violentament en sa casa per un familiar proper, ha mort a l'Hospital Comarcal del Baix Segura.
 
Tot i que a la dona la traslladaren al centre sanitari i els facultatius l’atengueren ràpidament per l’estat greu que presentava, finalment no pogueren mantenir les seues constants vitals pel fort traumatisme cranioencefàlic que presentava.
 
El suposat agressor, que ja ha estat detingut, s'ha personat al voltant de les 07.00 hores a l'habitatge de la dona, que amb el seu marit resideix a l'avinguda de la Creu del citat municipi.
 
Pel que sembla, segons fonts pròximes al succés, l'agressor i el matrimoni d'avançada edat havien iniciat una discussió per qüestions econòmiques durant la qual el primer ha agredit a la dona amb un objecte contundent.
 
Després d’eixir de la casa el presumpte agressor, el marit va cridar als serveis d'emergències i es desplaçaren diversos efectius sanitaris i de la Guàrdia Civil.
 
Fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) han explicat que l'agredida presentava un traumatisme cranioencefàlic.
 
Per la seua banda, agents de la Guàrdia Civil, després de recollir dades del fet ocorregut, han localitzat i detingut el presumpte agressor, un familiar proper del matrimoni, en un paratge del mateix municipi.

next