Iniciativa vol una votació telemàtica com a solució al reglament de primàries

La formació de Mònica Oltra ha sol·licitat la convocatòria de l'Executiva de Compromís per al pròxim divendres perquè es puga posar en marxa en el menor temps possible aquest mecanisme
26 novembre 2014 01:00h
RedactaVeu / València.

L'executiva d'Iniciativa del Poble Valencià s'ha reunit aquesta vesprada a València per a tractar la situació del reglament de primàries de Compromís després que el passat dissabte no s'aconseguiren els suports necessaris per a la seua ratificació pel Consell General de la coalició.

Després de conéixer les resolucions de les executives de la resta de components de la coalició, Iniciativa ha acordat que com a solució a la ratificació del reglament de primàries s'òbriga un mecanisme de validació telemàtica on tots els membres del Consell General de Compromís puguen mostrar la seua aprovació, desaprovació o abstenció a dit document de manera directa.

Iniciativa ha sol·licitat la convocatòria de l'Executiva de Compromís per al pròxim divendres perquè es puga posar en marxa en el menor temps possible aquest mecanisme de ratificació del reglament de primàries per part dels membres del Consell General de la coalició.

L'executiva també ha ultimat en la reunió de hui els darrers detalls de cara al IV Congrés de la formació ecosocialista que tindrà lloc el pròxim dissabte a València. En aquest Congrés Iniciativa sotmetrà a elecció els seus òrgans de direcció, entre ells el de portaveu del partit, màxim càrrec de representació d'Iniciativa.


 
 
 
next