Diari La Veu del País Valencià
Hem d’arribar A 1.000 per poder ser un diari digital independent
El nostre diari necessita el teu suport econòmic per consolidar definitivament una premsa digital independent.

La Veu del País Valencià s’actualitza cada dia.

Nosaltres, l’equip de redacció, correcció i edición, actualitzem cada 24h, els 7 dies de la setmana, la informació i l’opinió sobre el País Valencià.

Què pots fer tu per LA VEU?

Agermanar-te a LA VEU aportant una ajuda mínima d’1€ al mes, un café al mes (1 €/mes = 12 €/any), o quantitat superior si podeu, perquè el diari digital només és possible amb les microdonacions dels agermanats.

Connectar-vos cada dia al web laveupv.com, a les nostres xarxes de facebook, twitter o google +, o descarregar-vos gratuïtament l’aplicació per a android o apple, i rebre al dia el butlletí resum dels titulars.

Córrer la veu i compartir el nostre diari digital amb els vostres contactes de xarxes i correus electrònics, als vostres cercles familiars, personals, socials i professionals.

Col·laborar i participar en LA VEU des del periodisme ciutadà, enviant a [email protected], articles, opinions, imatges, vídeos, etc., i obrint un blog/laveupv.com.

Per a vertebrar el País Valencià des de l’àmbit de la comunicació i contribuir al canvi social: LA VEU, la teua, la de tots !!

Equip de La Veu

Comparteix

Icona de pantalla completa