Diari La Veu del País Valencià
Guanyar Castelló celebra aquest dissabte una nova assemblea
RedactaVeu / Castelló de la Plana

L’assemblea ciutadana de Castelló, anomenada provisionalment “Guanyar Castelló per a la ciutadania és tasca de tothom”, fa una crida a la ciutadania per participar de la quarta assemblea oberta.

L’assemblea tindrà lloc el pròxim dissabte 29 de novembre a les 11:00 al Centre Cultural La Marina (carrer la Marina Espanyola, 19) del Grau.

La iniciativa ciutadana va reunir-se per tercera vegada el passat 21 de novembre, i va aprovar un manifest amb el qual recollir 5.000 signatures entre la població de Castelló per validar i legitimar la seua iniciativa de candidatura municipal ciutadana.

La quarta assemblea tindrà per objectiu “decidir quins seran els primers passos a fer: si es decideix la forma jurídica de la candidatura abans o després de la recollida de signatures”. A més, l’assemblea també crearà comissions de treball per realitzar tasques en paral•lel.

La iniciativa per a la candidatura municipalista assegura que convoca tota la ciutadania a l’assemblea d’aquest dissabte “perquè Guanyar Castelló per a la ciutadania és tasca de tothom”.

Comparteix

Icona de pantalla completa