Diari La Veu del País Valencià
Presentació del grup Musicants
RedactaVeu / València

El pròxim dia 6 de novembre, al teatre Flumen, de València, tindrà lloc la presentació del grup Musicants, una visió col•lectiva de músiques i cants al voltant de les cultures mediterrànies.

Musicants ofereix una nova visió d’algunes músiques i cançons. Pel que fa a l’estil, aquest grup utilitza modes i llenguatges provinents del món de la “tradició” que aporten “matisos diferents i condiments nous a allò que anomenem so de la mediterrània”.

Musicants naix del maridatge de música i cants i de l’amistat entre músics que provenen de diversos mons musicals, Els seus integrants han acceptat embarcar-se en un projecte “ambiciós, tant en el fons com en la forma” ja que la formació és molt heterodoxa: violí i violoncel, piano, percussió, guitarra dolçaina i cordes ‘mediterrànies’, cantant ‘solista’ i veus, a més del bagatge musical procedent de diferents estils com ara jazz, pop, clàssic, tradicional.

En definitiva, una particular visió personal a l’imaginari col•lectiu que representa el “so de la mediterrània” que es presentarà al públic el dissabte 6 de desembre, a les 21:30 hores, al Flumen del cap i casal amb entrada gratuïta.

Comparteix

Icona de pantalla completa