Diari La Veu del País Valencià
El PP vota en contra d’una comissió d’investigació sobre Sergio Blasco
RedactaVeu / València

López Barceló ha desvelat noves informacions sobre una altra presumpta trama en Guinea Equatorial i ha explicat que des de 2013, la Fundació ha estat enviant infermers i hematòlegs als projectes de Centres de Transfusió de Bata i Malabo, en col·laboració amb una empresa privada anomenada Grupo AGEM.

Segons ha denunciat, “la neboda de Sergio Blasco i la seua parella participen en aquest projecte i a més resulta que la neboda en qüestió és administradora única d’una empresa que està sent investigada per la Fiscalia anticorrupció arran d’una denúncia prèvia d’Esquerra Unida”.

“La Fundació de l’Hospital General participa en un projecte en Guinea Equatorial i quina casualitat que per allí apareixen la neboda de Sergio Blasco i la seua parella”, ha ironitzat López Barceló. A més, la parlamentària d’esquerres ha apuntat que “el mateix Sergio Blasco va visitar en persona els projectes en Guinea Equatorial”.

Finalment, López Barceló ha instat els diputats i diputades del PP valencià a aprovar la comissió d’investigació, que “sols té la legítima i adequada intenció d’esbrinar on han anat a parar els diners públics de la sanitat valenciana”.

Comparteix

Icona de pantalla completa