Diari La Veu del País Valencià
La FSMCV insta les Diputacions a unificar criteris en els certàmens

RedactaVeu / València.

La Federació de Societats Musicals del País Valencià (FSMCV) ha instat les diputacions d’Alacant, Castelló i València, a unificar criteris en els certàmens provincials de bandes de música, en una reunió celebrada hui a València. L’objectiu és conjuminar el mètode i les pautes entorn de les bases, premis, nombre de músics i bandes de música per secció, dificultat i durada de les obres, entre altres assumptes.

L’entrevista de treball conjunta ha sigut convocada per José Luis Moreno, director general de CulturArts, i va ser sol·licitada per la FSMCV per a elaborar un projecte consensuat entorn dels certàmens provincials de bandes de música que organitza cada diputació anualment i que té com a colofó un certamen autonòmic on participen les formacions guanyadores.

Els diputats de Cultura han manifestat el seu compromís en què els certàmens es regisquen per les mateixes condicions i emplacen a abordar i estudiar les qüestions de caràcter tècnic i les propostes definitives de la FSMCV en el pròxim mes de gener.

Així, els criteris serien homogenis i quedarien vigents per a 2016.

Comparteix

Icona de pantalla completa