Diari La Veu del País Valencià
Els millors productes del País Valencià
RedactaVeu / València

Terra Valenciana pertany al Grup Bromera i arreplega el projecte homònim iniciat per un equip d’emprenedors que van usar la seua creativitat i esforç per a difondre i prestigiar els millors productes del nostre territori. Terra Valenciana va sorgir amb l’objectiu de “convertir-se en el portal de referència quant a productes valencians de qualitat”, expliquen els impulsors de la iniciativa.

Des de Bromera subratllen la trajectòria de “creixement continuat en volum de negoci, experiència i prestigi” del grup. En aquest sentit, apunten que la branca editorial -la més coneguda- està formada per cinc segells, amb els quals gestiona un fons de més de 3.000 títols.

Edicions Bromera, eix central del grup, “treballa des del 1986 amb un compromís ferm amb la llengua i la literatura, amb el món de l’educació i amb valors culturals, ecològics i solidaris” i actualment també es troben Algar Editorial i Animallibres, segells especialitzats en literatura infantil i juvenil, CientoCuarenta, de creació recent i dirigit al públic adult, i Tàndem Edicions, segell de reconeguda trajectòria que s’ha incorporat fa poc al grup.

Més enllà del camp editorial, l’aposta decidida del Grup Bromera per la cultura va motivar la creació de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura en 2003.

En aquest moment, el grup continua apostant per nous projectes sempre vinculats amb els valors culturals i de compromís social que l’han convertit en un grup empresarial valencià de referència.

Comparteix

Icona de pantalla completa