Diari La Veu del País Valencià
La Gossa Sorda, Aspencat i los Chikos del Maiz al Festivern
RedactaVeu / Tavernes

La Gossa Sorda es va acomiadar dels escenaris temporalment el 31 de desembre de 2012 a Tavernes de la Valldigna. Els festiverners i les festiverneres d’aquell any varen rebre’ls amb energia i una sensació agredolça. Dos anys després han complit la seua paraula i han tornat a la càrrega. La potent banda d’onze músics de Pego colpejarà els escenaris del Festivern 14-15 amb el seu cinquè treball ‘La Polseguera’, disposats a demostrar per què és un dels grups més potents del País Valencià.

A la mateixa carpa, Los Chikos del Maíz faran de dimecres 31 una combinació explosiva. Aquesta formació de rap valencià aterrarà a la Valldigna amb el seu segon treball ‘La Estanquera de Saigon’. Dos pesos pesants de la música que escortaran una altra banda mítica, Sargento Garcia, que ens portarà la seua exitosa barreja de sons del Carib.

La Gossa Sorda

Aspencat i Zoo cremaran definitivament la darrera nit de l’any. El seu estil basat en l’ska, el reggae i el drum and bass que en l’actualitat ha avançat cap a uns ritmes més electrònics ha portat Aspencat per nombrosos festivals d’arreu l’estat i fins Alemanya a principis d’octubre. Un cartell coronat per qui ha estat la veu revelació de l’estiu, Zoo. Un col·lectiu musical de Gandia que amb només un videoclip ha sacsejat el panorama valencià creant una gran expectativa. Al Festivern podrem gaudir d’un dels seus primers concerts. Des de l’Alcoià i l’Horta, El Diluvi i Tardor tancaran la proposta de la nit de cap d’any juntament amb DJ Plan B.

Zoo

Dues nits per a cremar 2014

Enguany ens acomiadaren del 2014 amb dues dies de festa festivernera. Entre el 30 i el 31 de desembre podrem gaudir d’un bon nombre de concerts, però també del vermut musical amb Andreu Valor, d’un concurs de paelles, de xerrades, de campionats de futbet, raspall i bàsquet, d’activitats culturals i d’una Zona d’acampada gratuïta.

Comparteix

Icona de pantalla completa