Diari La Veu del País Valencià
Curs de pilotatge de drons a la UPV
Leo Part / València

Diplomats en Pilotatge de Sistemes d’Aeronaus Tripulades per Control Remot. Aquest és el nom de la nova titulació aprovada per la Universitat Politècnica de València (UPV) que començarà a impartir-se en el present curs acadèmic.

El Consell Social de la UPV va aprovar el títol propi en pilotatge de drons el passat mes de novembre. En concret, la Comissió d’Assumptes Econòmics del Consell Social de la UPV ha aprovat la creació de tres nous títols propis.

La titulació d’Extensió Universitària en Pilotatge de Sistemes d’Aeronaus Tripulats per Control Remot consta de 32 ECTS i té per objectiu oferir formació especialitzada per al pilotatge dels drons.

Equip multidisciplinari

Per a la seua formació s’ha creat un equip docent multidisciplinari integrat per professors universitaris del Grau en Enginyeria Aeroespacial, pilots de línia aèria en actiu, pilots privats i experts en fabricació, comunicacions i pilotatge d’aeromodels.

A través d’aquest títol, segons fonts de la UPV, s’oferirà formació especialitzada en les tècniques de pilotatge de sistemes d’aeronaus tripulats per control remot i es realitzaran pràctiques de vol en simulador i instrucció amb drons en vol real en un camp de vol apropiat, “posant l’accent principalment en els coneixements i maniobres que l’alumne ha de dominar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa