Diari La Veu del País Valencià
El Ministeri de Medi Ambient premia a Ontinyent com a ‘Ciutat Sostenible’
RedactaVeu / Ontinyent

El lliurament de premis va tenir lloc ahir a la vesprada al Ministeri de Medi Ambient, fins on es va desplaçar el regidor de l’àrea, Fran Quesada (Compromís-Verds-Equo), per recollir un dels sis guardons en altres tantes categories que s’atorgaven per tots els municipis de l’Estat espanyol. Quesada va rebre el premi de mans de la ministra Isabel García Tejerina, qui va destacar al regidor el fet que Ontinyent fóra l’única ciutat premiada per un projecte impulsat de manera íntegra des de l’àmbit públic.

Fran Quesada destacava que el guardó “suposa un reconeixement a la feina que hem fet des de l’ajuntament en aquests últims anys, i que ha comptat sempre amb el suport de la ciutadania”. En aquest sentit, l’edil feia referència a projectes com els Camins Escolars Segurs, el Passeig de Benarrai, la revitalització d’un producte local com el Meló d’Or, la participació dins el projecte Ciutat educadora, la Mostra de Cinema Mediambiental o els horts urbans. Quesada mostrava sentir-se “especialment orgullós, com a docent i ecologista, que el Ministeri reconega Ontinyent amb un premi precisament d’educació ambiental”.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava “el treball seriós i a fons que s’ha realitzat des de la regidoria en un aspecte en què hi havia molt per fer, la sostenibilitat, que des del primer moment vam dir que havia de ser un dels eixos que arribara a tots els aspectes de l’acció del Govern d’Ontinyent, un treball que ara replega els seus fruits”.

Comparteix

Icona de pantalla completa