Diari La Veu del País Valencià
Bankia abona 400.000 euros destinats a escoles de música

RedactaVeu / València.

La Federació de Societats Musicals del País Valencià (FSMCV) ha realitzat transferències per un import de 131.684,83 euros després de la resolució definitiva que va publicar juntament amb la conselleria d’Educació, Cultura i Esport el 2 d’octubre.

Els beneficiaris en primera instància eren 1.007 alumnes, però 17 no s’han matriculat en els seus estudis per la qual cosa, finalment, rebran la beca 990 estudiants.

Aquestes baixes i reduccions en l’import d’algunes matrícules, amb la consegüent minoració en la beca que cobreix el 90% del total abonat per la matrícula amb un límit de 500 euros, farà que l’import total a concedir siguen 395.054,49 euros en lloc dels 402.716,61 assignats inicialment. Els dos ingressos restants de l’ajuda es realitzaran als mesos de gener i abril.

El nombre de societats musicals amb estudiants becats és 192 de totes les comarques del País Valencià. La distribució de les ajudes es farà per tot el territori i té com a destinatàries a famílies amb menys recursos. Altres criteris per a l’adjudicació són la valoració de les escoles de música i la fidelitat de la unitat familiar a l’entitat bancària.

Comparteix

Icona de pantalla completa