Més de 200 professors subscriuen la queixa al Síndic de Greuges pels impagaments

STEPV, CPI i AFID traslladaran la queixa al Síndic de Greuges la setmana que ve pels impagaments de la nòmina al professorat interí i pels sexennis
3 desembre 2014 01:00h

RedactaVeu / València

Més de 200 persones, entre docents interins i funcionaris de carrera, han emplenat el formulari que acompanyarà la queixa al Síndic de Greuges pels impagaments de les nòmines del professorat interí i dels sexennis al funcionariat de carrera, segons han informat fonts de STEPV.

De fet, i segons les mateixes fonts, “ja són quatre mesos que una part del professorat a qui li corresponia cobrar un nou sexenni encara no l’ha cobrat”. Els problemes interns en les direccions territorials han ocasionat aquesta situació, segons STEPV.

Una part important del professorat interí ha estat tres mesos sense cobrar, “tot i que sembla que, per fi, s’ha normalitzat aquesta situació”. Però una part del professorat que havia d’haver cobrat el nou sexenni des d’agost “encara no ho ha fet o n'ha cobrat només una part”, segons Intersindical.
 
En aquest cas, els problemes interns de la Conselleria, especialment en el compte formació de cada docent, que recull les activitats de formació requerides per al cobrament dels sexennis, “han fet que les direccions territorials estiguen gravant a mà les nòmines d’aquest professorat per a incorporar el complement del sexenni. I novament, això ha generat retards en molts docents, que encara no l’han cobrat”.
 

STEPV, juntament amb AFID i la CPI, realitzaren concentracions el passat octubre per l’impagament de la nòmina al professorat interí. Ara han preparat una queixa al Síndic de Greuges que recull la situació del professorat interí i del funcionariat de carrera que no ha cobrat els sexennis.

La campanya continua oberta fins demà i la setmana que ve es presentarà al Síndic de Greuges la queixa “per tal que inste a l’administració a dotar dels recursos necessaris les direccions territorials i evitar que cap docent es quede sense la seua nòmina durant els primers mesos del curs, cosa que és, desgraciadament, massa habitual”.


 
next