Diari La Veu del País Valencià
Treballadors de Vossloh mostren ‘incertesa’ davant la venda de la planta d’Albuixec
Europa Press / València

Així ho ha indicat el secretari del comitè d’empresa, David Verdoy, qui ha explicat que el director de la planta va comunicar als representants sindicals la nova estratègia de la companyia i s’ha celebrat una assemblea general per a informar els 900 empleats de la situació.

En la reunió, els treballadors s’han interessat pel futur de les inversions previstes i des de l’empresa els han assegurat que el fet de posar a la venda dita divisió del negoci “no invalida el pla d’inversions establit”, en un context d’aposta per la I+D i en el qual s’està construint una nova nau de caldereria.

“Açò és fonamental”, ha subratllat Verdoy, qui ha valorat així mateix que compten amb “una càrrega important de treball en aquest moment i també amb càrrega de treball en expectatives, que s’està negociant en aquests moments”.

“Seguir treballant i fer les coses bé”

Així, ha advocat per “seguir treballant i fent les coses bé, complint lliuraments i, com a sindicats, defensar el conjunt de la plantilla i assegurar tant les ocupacions com les condicions actuals i que el saber fer de la fàbrica se seguisca desenvolupant”.

Els 900 treballadors de Vossloh a València formen “una plantilla jove” després de “dotze anys amb contractes fixos de relleu dels qui complien 60 anys, ara als 61”, i han rebut l’anunci de la posada en venda amb “incertesa perquè mai se sap qui la comprarà i quines intencions té”.

Comparteix

Icona de pantalla completa