Diari La Veu del País Valencià
STEPV obté majoria absoluta a les eleccions sindicals en Educació
RedactaVeu / València

El professorat valencià ha tornar a confiar en STEPV per a dur endavant la responsabilitat de representar-lo davant l’administració. El professorat ha expressat el seu rebuig rotund als decrets Vela i Moragues i tots els acords que han suposat una pèrdua de drets, com ara l’acord de professorat interí, l’acord Moragues o el de sexennis, que han suposat un greu retrocés en les condicions laborals del professorat valencià.

D’altra banda,STEPV ha augmentat la representativitat notablement, amb un 20% més a la demarcació d’Alacant, un 12% a la de València i un 11% a la de Castelló.

Cal destacar, però, que la participació ha baixat més de vint punts respecte la de 2010, que va ser de les més altes de l’estat. La responsabilitat d’aquesta davallada ha de recaure sobre la Conselleria i aquells sindicats que s’han oposat a establir mecanismes que afavoriren la participació, com la possibilitat de votar en cada centre (com fa quatre anys), o amb una regulació del temps de votació que no interferira en la vida dels centres.

STEPV “tendirà ponts amb la resta de sindicats per refer una actuació sindical unitària que mai hauria d’haver desaparegut. La nostra majoria absoluta serà una garantia d’entesa sindical”.

STEPV felicita a tot el professorat valencià per la seua participació i agraeix el suport i la confiança rebudes novament.

Comparteix

Icona de pantalla completa