Diari La Veu del País Valencià
Mª Josep Ortega: ‘Em presente a les Primàries per dignificar el País Valencià’
Xavier Pérez / Alzira

La seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta en Alzira ha servit perquè la regidora de Carlet i coordinadora de polítiques Sectorials de la coalició a nivell de País Valencià, Maria Josep Ortega, anunciara la seua candidatura per formar part de la llista autonòmica per la circumscripció de València.

Ortega és una de les polítiques més actives i amb més experiència de Compromís, amb una “gran trajectòria tant pel municipalisme com pel seu treball en el grup parlamentari de Compromís”, segons ha afirmat Lorena Calatayud, regidora de Més Algemesí, i que va presentar aquesta carletina en roda de premsa.

La ja candidata ha explicat que aquesta decisió ha sigut “molt meditada personalment i a banda tinc la sort de tindre molt bon suport en la comarca”.

Maria Josep Ortega, acompanyada pel seus companys de Compromís

Maria Josep Ortega, que estava acompanyada per militants de Compromís de la Ribera i especialment de Carlet, ha explicat que ha pres la decisió per tres motius: “el primer és la meua comarca. Cal una veu forta en les Corts que reivindique els problemes de la Ribera i presentar projectes des d’un govern de progrés. La Ribera ha sigut oblidada i menyspreada pel PP”.

“En segon lloc em presente per fer més Compromís, un projecte apassionant i que des del primer minut he cregut en ell. Compromís és renovació, noves formes de fer política per a governar i participació amb unes primàries obertes a la ciutadania on elegirem tota la llista”, ha assenyalat.

Ortega, molt il·lusionada, també ha insistit que Compromís “és el motor del canvi, un canvi responsable i això, tot plegat, serà possible amb un gran equip que encapçalen Enric Morera, que ha demostrat una generositat immensa, i Mònica Oltra”.

I el tercer motiu és “aconseguir una vida digna per a les persones, hem de recuperar la seua dignitat, ara hi ha moltes famílies que ho estan passant molt malament, i Compromís ha de ser el revulsiu perquè la desfeta que ha fet el PP en serveis socials, educació o cultura es puguen recuperar. Tenim el deure de dignificar el País Valencià”.

Finalment, Maria Josep Ortega ha afirmat que “treballarà al 150% per fer un País Valencià per als ciutadans i espere contribuir a aquest canvi”.

Agustí Royo, Maria Josep Ortega i Lorena Calatayud

Militants de Compromís en la seu de la Mancomunitat a Alzira

Comparteix

Icona de pantalla completa