Diari La Veu del País Valencià
Vicent Marzà: ‘És l’hora de decidir’
RedactaVeu / Castelló de la Plana

El castellonenc Vicent Marzà ha formalitzat hui la seua candidatura a les primàries de Compromís per encapçalar la llista de la circumscripció de Castelló a les Corts Valencianes. Un cop aprovat el reglament pel Consell General de Compromís s’ha engegat aquest procés de participació democràtica que culminarà el 31 de gener amb la jornada de les votacions.

“És l’hora de decidir. A partir de hui totes les persones que ho desitgen podran inscriure’s al cens de primàries de Compromís al lloc web www.compromis.net/primaries i podran decidir directament la composició de tota la llista, no només d’un nom, tant a les Corts com a molts municipis. Convide tothom a participar a les primàries per fer sentir la seua veu i exercir la democràcia de forma directa, per empoderar-se i començar a decidir les coses des de la base”, ha afirmat Marzà.

El castellonenc ha avisat que les primàries són “un primer pas en una altra forma de fer les coses en la política, no només escoltant les persones, sinó assumint les decisions d’una ciutadania informada, responsable i protagonista del seu futur”.

Vicent Marzà, que és també el portaveu local de Compromís per Castelló, ha volgut remarcar els tres eixos principals de la seua proposta pel futur immediat del País Valencià: “Lluitar contra la pobresa i l’exclusió social, perquè no podem viure en una societat amb un 31% de persones en situació o risc de pobresa; posar en marxa un nou model econòmic més social i arrelat que genere ocupació i benestar per tothom, potenciant entre d’altres la nostra indústria, i apostar per la radicalitat democràtica per fer a les persones protagonistes de les decisions que s’han de prendre en el present i el futur”.

Comparteix

Icona de pantalla completa