Diari La Veu del País Valencià
Oltra estrena web camí a la Presidència de la Generalitat

RedactaVeu / València.

La web de la candidatura de Mònica Oltra per a ser candidata a la Presidència de Generalitat, www.monicaoltra2015.net, vol ser una eina de contacte directe amb la ciutadania, recull les intencions i principis que inspiren la seua candidatura i proposa canals de participació i implicació per a totes aquelles persones que vulguen treballar pel canvi polític al territori valencià. Mònica Oltra ha publicat en la web una carta oberta que, amb el títol ‘Les raons d’un sí’, explica els motius pels quals s’ha decidit a fer aques pas endavant. Així, segons afirma, “em presente perquè estime el meu país. I això significa que m’estime les dones i els homes que hi viuen. Em presente perquè crec que la política pot ser una eina per a la felicitat de les persones, per a eixa xicoteta felicitat quotidiana que existeix quan les decisions faciliten la vida de la gent”.

“Necessitem una democràcia sana i forta, i una ciutadania que no es deixe arravatar mai més el seu poder”, afegeix Oltra en la seua carta oberta. “Trobar-nos, dialogar, decidir, caminar, avançar. Ser ciutadans i ciutadanes i no deixar-nos reduir a la condició de productors, consumidors o usuaris. Ciutadans i ciutadanes amb tot el que això implica de drets propis i de compromís amb els altres. Perquè la política ha de contribuir a una cosa molt senzilla: que les persones nasquem lliures, cresquem amb igualtat, estimem a qui vulguem i com vulguem i, al final dels nostres dies, morim amb dignitat. Ni més, ni menys”.

Un altre dels elements importants de la web és l’audiovisual, a més d’un recull de vídeos de les intervencions més destacades de Mònica Oltra tant en el Parlament com en els mitjans de comunicació, s’incorpora el vídeo titulat ‘Amb Mónica, sí’ en què la portaveu de Compromís es dirigeix directament als ciutadans i ciutadanes per emplaçar-los a construir junts un futur millor. La diputada defineix els objectius que ha de perseguir un govern que pose en el centre de les seues polítiques les persones, i explica com des de la coalició Compromís es vol contribuir a eixe canvi necessari que ha de protagonitzar la ciutadania.

El llançament de la web monicaoltra2015.net és el segon pas de la candidatura d’Oltra a la Presidència de la Generalitat després que la diputada fera públic el passat mes de juliol la seua intenció d’optar a encapçalar les llistes de Compromís. A més, Mònica Oltra està realitzant continus actes públics de contacte directe amb la ciutadania per tot el territori. Unes trobades que serveixen per a presentar el projecte de transició amable que vol portar a la Generalitat. La seua intenció és explicar, poble a poble, “el camí del sí: les propostes per a un canvi cap a un nou temps. Un canvi que no pot existir des de la revenja i que s’ha de construir des de la col·lectivitat, i en què la prioritat ha de ser combatre la situació d’emergència social que pateixen tantes famílies”.

Comparteix

Icona de pantalla completa