Diari La Veu del País Valencià
[Vídeo]: 6-D Adéu a la Constitució Espanyola

RedactaVeu / València.

La nova organització estratègica de l’independentisme d’esquerres, Poble Lliure, ha fet públic un vídeo denunciant el frau que va suposar el pacte de la Constitució Espanyola i demanant la necessitat d’un procés constituent “participatiu i des de baix”.

En el vídeo apareix una noia que obra una caixa on va revisant diferents fotografies que exemplifiquen la lluita social i independentista de la qual veu Poble Lliure des de la Transició fins a les últimes mobilitzacions de l’11 de setembre. En el curt es denuncia que la Constitució actual només l’han votada un 15% de la població i assegura que “ara tenim una oportunitat per fer una República per tothom” gràcies als moviments populars per la independència i pel dret a decidir a tots els Països Catalans.

Aquest vídeo és la primera acció pública de Poble Lliure després que l’organització es presentara el passat 30 de novembre com a col·lectiu en construcció que en les properes setmanes s’anirà ampliant a totes aquelles persones que hi vulguen participar.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa