Diari La Veu del País Valencià
El valencià que es va llançar als lleons és el mateix de l’esvàstica del 9 ‘Octubre

Redactaveu / ACN / Barcelona.

L’home que aquest diumenge al migdia s’ha llençat a la zona dels lleons del Zoo de Barcelona està ingressat a l’UCI de la Vall d’Hebron en estat crític, segons han informat fonts hospitalàries. No obstant, l’home es troba estable dins la gravetat, segons han indicat aquest dilluns fonts del centre hospitalari.

El visitant, vestit de camuflage, ha estat atacat pels felins cap a les dotze i pocs minuts del migdia. Segons l’ajuntament de Barcelona, es tracta de Justo José M. P., d’uns 45 anys i de nacionalitat espanyola (concretament d’Alcoi) i que pel que han vist testimonis presencials duia vestimenta militar.

L’home, que és policia local en excedència de la localitat de Gelida, es va tirar aquest diumenge a la zona dels lleons del Zoo de Barcelona. Una vegada dins, els animals el van atacar, tirar al fossat i arrossegar fins al túnel de servei. Treballadors del Zoo, i agents de Bombers i de la Guàrdia Urbana van aconseguir finalment apartar amb mànegues als felins de la seua víctima, entrar i rescatar l’home, que es troba en estat crític, i va ser traslladat a l’hospital Vall d’Hebron. La víctima presenta diverses mossegades i esgarrapades per tot el cos.

Fonts policials han confirmat que es tracta de la mateixa persona que el 9 d’Octubre a València va exhibir una esvàstica,

La víctima ja ha protagonitzat incidents amb anterioritat en la ciutat de Barcelona. L’Onze de Setembre va cremar una estelada davant del monument de Rafael Casanova vestit de militar i va intentar entrar el passat 4 de novembre al Palau de la Generalitat.

L’home que aquest diumenge va accedir a la zona dels lleons, en una imatge del l’Onze de Setembre, quan va cremar una estelada. Foto: ACN

El passat 23 de novembre va ser detingut per penjar dues esvàstiques de la façana de la Pedrera, en un acte que pretenia ser una protesta contra l’avortament. En una de les pancartes havia escrit el missatge “avortament assassí”. En l’altra, es podia llegir “40.000 xiquets. Hitler novençà”.
José M.P., el passat 9 d’octubre a València vestit de nazi i amb una pancarta contra l’avortament.

Comparteix

Icona de pantalla completa