Diari La Veu del País Valencià
Puig: La recepta del PP és fer-nos més competitius a canvi de fer-nos més pobres
Europa Press / EFE / València

Puig s’ha expressat en aquests termes durant la seua intervenció en l’acte d’obertura del diàleg ‘Guanyar-se el creixement’, organitzat pel PSOE. Puig ha denunciat les retallades “d’inversió, dels drets dels treballadors i dels salaris” per part del PP, i ha subratllat que la missió fonamental dels socialistes ha de ser “alçar una alternativa econòmica, de canvi real, sòlida i creïble”. “Una proposta que tinga ambició, que no tinga por a superar velles receptes del passat”, ha ressaltat.

“Els ciutadans esperen que reaccionem davant l’abisme econòmic, davant el qual ens espenta el PP”, ha indicat Ximo Puig, qui considera que “és més necessària que mai la política econòmica i la intervenció en l’economia per a ajudar al teixit productiu a superar aquest embús”. Així mateix, ha subratllat que els ciutadans, si més no, ens culpen de no haver sabut reaccionar davant certes qüestions i ens demanen solucions. També ha ressaltat: “Menys discursos i més solucions”.

Alfredo Pérez Rubalcaba

El Govern valencià “s’ha passat dos anys cercant vestits i ara dos anys més pendent dels jutjats”, ha indicat Rubalcaba durant la seua intervenció en la jornada sobre ocupació i competitivitat ʹGuanyar-se el creixementʹ, preparatòria de la Conferència Política del partit.

El dirigent socialista ha reivindicat una “austeritat intel·ligent”, per la qual cosa, cal dir al Govern espanyol i a les autoritats europees que “una austeritat compulsiva” com a única meta d’una política econòmica “porta a la recessió, a la desocupació i a la desigualtat”. Al seu judici, es podria aconseguir un “marge de maniobra” per a potenciar l’ocupació i protegir els aturats si el Govern es comprometera per llei a destinar la meitat dels 10.000 milions d’euros que recapta cada any per frau fiscal a estimular l’ocupació i a les empreses perquè no es destruïsquen llocs de treball.

Comparteix

Icona de pantalla completa