Diari La Veu del País Valencià
La parella morta a Paterna estava en tràmits de separació i no consten denúncies prèvies
Europa Press / Paterna

Així ho ha assenyalat en declaracions als mitjans l’alcaldessa de Paterna, Elena Martínez, que s’ha desplaçat al lloc del succés: “no sabem com ni per què, ell li ha disparat i després s’ha suïcidat”.

En el domicili, concretament en la balconada, es trobaven jugant la filla d’un anterior matrimoni de la dona, de 14 anys, la filla en comú, d’uns 6 o 7 anys, i una amiga, que “no han vist res” i solament han sigut conscients en veure la Policia i sentir els trets. Les filles de la víctima estan ara amb la seua iaia materna.

Sense denúncies prèvies

Segons ha explicat la primera edil, no hi havia cap denúncia prèvia davant la Policia o serveis socials i “era una parella normal”. “Em deia la germana que mai ho haguera imaginat perquè no era una persona agressiva, violenta… no ho entén”, ha indicat Martínez.

L’home va disparar tres trets amb la seua escopeta de caça, per a l’ús de la qual tenia tots els permisos en regla, segons ha confirmat la Policia.

L’alcaldessa ha explicat que la dona era “una persona molt emprenedora” i al costat de la seua germana havia creat una empresa d’ambulàncies. De fet, “es van endur el premi a la dona emprenedora fa dos anys; era gent jove amb moltes ganes de fer coses i amb ganes de traure’s la vida i lluitar”, ha indicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa