Diari La Veu del País Valencià
‘Clar Que Podem’ proposa una candidatura connectada amb els moviments socials
RedactaVeu / València

Una proposta de Consell Ciutadà multidisciplinari, basada en àrees transversals que fomenten la col·laboració, capaç de donar servei als cercles en les àrees tècniques i treballar en propostes per a una València del segle XXI.

La candidatura ‘Clar que Podem’ aposta per barrejar-se amb candidatures independents o d’altres llistes.

‘Clar Que Podem’ a València destaca del seu document polític l’objectiu de recuperar la política per les persones, i crear eines per situar les institucions novament al servei del bé comú. A la seua proposta organitzativa, es proposa la integració dels cercles de barri al Consell Ciutadà, gràcies a la creació d’una coordinadora amb competències clares, i l’obligatorietat de tractar en comú les matèries d’especial interès i sensibilitat per els barris.

Candidatura de ‘Clar que Podem’ al Consell Ciutadà de València: Jaime Paulino Cuenca, Javier Arizmendi, Marifé Blanes Soliva, Pablo Catalá Escalera, Ximo Flores Cerdá, Anna Gimeno Berbegal, Rosa Gonzálbez Arcos, Paco Juan Vidal, Illán López Camino, Mauricio Méndez Alonso, Carla Monleón Fuentes, Vicente Nadal Asensio, María Oliver Sanz, Áurea Ortiz Villeta, Álex Rodríguez García, Mireya Royo Conesa, Mª Dolores Saiz Martínez, Juan Antonio Santos Ortega, Marisa Simón Fernández, Andreu Tobarra Sánchez, David Torres García y Sara Verdú Vila.

La campanya electoral serà del 6 al 25 de desembre. La votació es realitzarà del 26 al 30 de desembre a través de l’entorn de participació a http://participa.podemos.info. La proclamació de candidatures serà el dia 2 de gener.

Comparteix

Icona de pantalla completa