Diari La Veu del País Valencià
EUPV va presentar a Ontinyent la seua candidatura a les eleccions autonòmiques
RedactaVeu / Ontinyent

Desprès d’una visita a llocs emblemàtics d’Ontinyent va tindre lloc una roda de premsa a la seu d’EUPV d’Ontinyent, on es va fer una presentació dels candidats per part de la Coordinadora Comarcal Paula García Gironés.

En la presentació, Paula García emfatitzava la llarga trajectòria de l’ontinyentí José Soler en el Consell de la Joventut d’Ontinyent i en els moviments antimilitaristes i per l’insubmissió.

Per la seua banda, José Soler explicava que el model d’EU amb les polítiques dutes a terme per la regidoría de Benestar Social i Participació Ciutadana són un exemple a seguir no sols a altres poblacions, sinó a la Generalitat Valenciana, augmentant el suport i les ajudes de primera necessitat a les famílies que pitjor ho estan passant i la insubmissió al repagament imposat a l’àmbit de les persones amb discapacitat.

Marga Sanz va comentar la importància de la Vall d’Albaida en les llistes d’EUPV a les Corts per les aportacions de Jordi Vicente, un treballador tèxtil amb una llarga trajectòria sindical i als moviments socials i culturals (formant part entre d’altres de l’IEVA, de l’AMPA del Lluís Vives i del conservatori d’Ontinyent), i de José Soler Gironés, que com a economista és una garantia de rigorositat i podrà desenvolupar, i ja ho està fent a l’àrea econòmica d’EUPV, una gran aportació al projecte d’EUPV a les Corts.

Ignacio Blanco recordava haver estat als tancaments tant del CEIP Martinez Valls com del CEIP Bonavista, els quals, malgrat els esforços dels pares i mares, han perdut dos unitats educatives d’ensenyament en valencià. També feia referència al cartell i la maqueta de l’inexistent “Nou Hospital Comarcal”, més que necessari per a la Vall d’Albaida, remarcant que per a EUPV és una prioritat la defensa dels serveis públics front l’externalització i privatització sistemàtica impulsada per la Conselleria. A més a més, deia que s’ha de pensar més en les comarques i exigir tant al govern central com al valencià el compliment de l’acord de la línia Xativa-Alcoi.

Comparteix

Icona de pantalla completa